За нас

Роден с любов, отраснал с грижа и внимание, изпълнен с душа и сърце, нашият онлайн магазин е плод на стремежа ни да предоставим възможност на повече деца и бебета да се докоснат до любимите на децата в цял свят играчки.

Мама и бебе

Ние искаме децата   да се насладят на незабравимо детство, а щастливите им родители да имат възможност да запомнят завинаги тези неповторими мигове.

Винаги се стремим да поддържаме голямо разнообразие на продукти в нашия магазин за потребителите ни, защото знаем, че всяко дете има различни интереси и различни желания.

Стараем се да поддържаме и постоянна наличност на множество артикули, за да не се налага да чакате прекалено, когато това не е абсолютно наложително.

Онлайн Магазин МАМА&бебе е  собственост на Ими Инвест ЕООД– компания, позната със своята, коректност и отговорност в областта на детските и бебешките пособия и аксесоари.

Ние знаем колко важни са играчките за развитието на децата и затова подбрахме най-любимите герои и образи на вашите деца, с които да превърнем ежедневната игра в истинско приключение.

Вярваме, че ще оцените нашето старание, внимание, грижа, отговорност и лоялност в опит да бъдем максимално полезни за вас и вашето семейство, защото нашата философия е, че детската усмивка е безценна.

Искрено ваши,

Онлайн Магазин Мама&Бебе

Какво получавате?

 

Гъвкавост и лесен начин за потребителите да пазаруват;

Широка гама продукти в различен ценови клас;

Бърза, доставка с ЕКОНТ във възможно най-кратки срокове;

24/7 работно време, за да можете да поръчате и когато всичко останало е затворило

Приятелско отношение и грижа за нуждите на клиентите според техните желания;